HORECA

Interview

Lekker Eerlijk en Ongecompliceerd met Wilfred van Leo op het werk!

Als je wel eens een broodje hebt gegeten in De Burgemeester, dan ken je haar zeker: Wilfred Looijen is er een bekend gezicht. Vanaf de opening van het pand is zij verantwoordelijk voor het bedrijfsrestaurant dat in de centrale hal van het pand is gevestigd. Het is haar eigen ‘toko’, en dat bevalt haar wel. ‘Met mijn ervaring is het fijn om de vrijheid te hebben om dingen op je eigen manier te doen’, zegt Wilfred.

 

Wilfred is een harde werker met een schat aan horeca ervaring. Horeca is echt haar ding. Haar ouders hadden vroeger een horeca-zaak en voor ze 8 jaar geleden bij Leo in dienst kwam had ze ruim 18 jaar lang haar eigen eetcafé; Bar Wilfred in Buitenveldert (Amsterdam). Na een aantal nare inbraken was de maat vol en verkocht ze de boel met pijn in haar hart. Eenmaal thuis wilde ze toch weer graag aan het werk en al snel kwam ze bij Leo terecht. Daar zit ze goed op haar plek. Voor Leo heeft ze al op heel wat verschillende locaties gewerkt maar hier bevalt het haar wel heel erg goed. ‘Waarschijnlijk is dit wel mijn laatste locatie zegt ze`, op mijn leeftijd wordt het op een gegeven moment toch tijd om het iets rustiger aan te doen’. Maar voorlopig vindt Wilfred het nog steeds heerlijk in de Burgemeester. ‘Het is een prettige locatie, lekker open en licht en het wordt steeds drukker in het restaurant’, zegt ze. In het begin was het nog wel eens rustig maar nu draait ze toch met regelmaat 40 tot 50 lunches in haar eentje.

Wilfred_web_JustJusta-1 

Leo is een bedrijfscateraar en beheert naast het bedrijfsrestaurant in De Burgemeester nog zo’n 40 andere locaties door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Burgemeester. Leo biedt voor een vaste (lage) prijs volledige lunches aan. Dagelijks wordt er een ruim en gevarieerd assortiment inclusief soep en snack aan de bewoners van de Burgemeester gepresenteerd. Bij Leo vinden ze het belangrijk dat er tegen een realistische prijs geluncht kan worden. Winst maken ze niet op de in- en verkoop van de voedingsmiddelen. Zij worden betaald uit een fee die ze afspreken met de opdrachtgever en daardoor blijft het voor de bezoekers aan aantrekkelijk om te komen lunchen.

 

Je bent van harte welkom om tussen 12.00 en 13.30 te komen lunchen in het restaurant van De Burgemeester. Lunch voor een groep, hapjes en drankjes voor een borrel of catering op maat is op bestelling ook mogelijk.

 

Mocht je nog geen ervaring hebben opgedaan in het bedrijfsrestaurant van De Burgemeester, dan nodigen we je graag uit om dit snel eens te komen doen. Laat Wilfred even weten dat het je eerste bezoek is!


 

GOEDE HORECAVOORZIENINGEN

De Burgemeester beschikt over een eigen restaurant waar je op werkdagen heerlijk kunt lunchen. Voor slechts €2,75 per persoon biedt LEO op het werk een ruim assortiment broodjes en beleg. Voor een kleine meerprijs is ook een lekkere warme snack of een kop verse soep verkrijgbaar. Het restaurant is dagelijks voor de lunch geopend van 12.00-13.30 uur. Zowel de huurders als bezoekers van het pand zijn van harte welkom.

Buiten de lunchtijden is de horecaruimte gewoon geopend. Voor ondernemers is het uitstekende plek voor een zakelijke afspraak of om gewoon even een paar uurtjes te kunnen werken. Een professioneel koffie- en thee-apparaat biedt bezoekers tegen een kleine vergoeding warme dranken aan. En natuurlijk kan iedereen gebruik maken van het gratis wifi-netwerk.

 

horeca_1