SAMENWERKING VAN DE MAAND

WERKEN IN DE BURGEMEESTER BIEDT VOORDELEN!

Werken in De Burgemeester biedt veel voordelen, dat merken de ondernemers die hier huren iedere maand. De open sfeer en het transparante karakter van het pand dragen bij aan het contact en de onderlinge samenwerking. De grote verscheidenheid aan bedrijven zorgt ervoor dat er vanzelf verbindingen ontstaan. Bij de koffie even meedenken met een medehuurder die voor een zakelijke uitdaging staat, ondersteuning bieden aan iemand die even te veel werk heeft of het aanbevelen van een collega-ondernemer bij iemand in je netwerk. Het zijn allemaal mooie voorbeelden van hoe werken in De Burgemeester leidt tot voordelen. Bij de match van de maand vind je iedere maand zo’n verhaal!

Match van de maand – Je loopt even snel binnen

Grafisch ontwerper Joost zat amper een week in De Burgemeester toen buurvrouw Melek bij hem binnenviel met de vraag of hij haar uit de brand kon helpen. “Natuurlijk!” was zijn antwoord en daarmee legde hij de basis voor een vruchtbare samenwerking. “Joost is gewoon een fijne vent”, zegt Melek. “Hij is betrouwbaar, levert goede kwaliteit, is super klantvriendelijk en zegt nooit nee”. Joost doet inmiddels regelmatig opdrachten voor me. Ik ben echt heel erg tevreden. Het is niet alleen maar handig dat hij zo dichtbij zit, maar hij levert echt betere kwaliteit dan anderen.

Het gaat zelfs zo goed samen dat ik kortgeleden bij een opdrachtgever heb aangegeven dat ik alleen met Joost als vormgever wil werken.”Het is leuk om voor Melek te werken” zegt Joost. “De afstemming gaat snel en makkelijk omdat je even bij elkaar kan binnenlopen. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ik van Melek krijg. Ik ben altijd scherp op de kwaliteit die ik lever, maar wanneer je opdrachtgever bij je op de gang zit wordt je nog net iets kritischer”, zegt Joost. “Het is dan nog belangrijker om de relatie goed te houden!” Joost werkt in De Burgemeester inmiddels voor heel wat ondernemers. “Toch fijn, zo’n bedrijfsverzamelpand!”