HUREN

WERKEN IN DIT BIJZONDERE PAND?

De Burgemeester is een inspirerende plek waar sinds de opening in november 2013 al ruim 40 zeer uiteenlopende bedrijven zijn gevestigd. De ruim opgezette, lichte kantoren bieden een prettige werkomgeving en geven uw organisatie een professionele uitstraling. Het open en transparante karakter van het pand nodigt uit tot samenwerking met andere ondernemers. De ervaring leert dat de diversiteit aan bedrijven die in De Burgemeester zijn gevestigd leidt tot productieve samenwerkingsverbanden.

Het pand is centraal gelegen dichtbij het centrum van Hoofddorp. Voor huurders is het pand 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Parkeren kan rondom het pand en is gratis. Daarnaast biedt De Burgemeester goede voorzieningen zoals diverse vergaderruimtes, de mogelijkheid om het pand te gebruiken voor uw evenementen, dagelijkse lunchvoorziening, centrale (basis)internetvoorziening en centrale beveiliging.

Het pand biedt huurmogelijkheden voor kleine zelfstandigen en wat grotere ondernemingen. Tot 60m² bieden wij jobdocks. Heb je meer ruimte nodig dan is een Office Loft misschien geschikt?

Onze huurprijzen en voorwaarden zijn aantrekkelijk. En qua invulling en indeling is er veel mogelijk. Wij denken graag met je mee.

Beschikbaar: